Uw gezondheid en veiligheid staan bij ons voorop.

Om het risico op een verdere verspreiding van Covid-19 maximaal te beperken, volgen wij dan ook de nieuwe maatregelen van het Overlegcomité van vrijdag 30 oktober. Om hier samen door te geraken, wensen we u zo goed mogelijk te informeren.
 
Wat blijft er mogelijk?

  • Onze werkplaatsen en carrosserie blijven geopend.

We blijven uw veiligheid en mobiliteit garanderen en verwelkomen u graag op afspraak voor een onderhoud, herstelling of bandenwissel. Hierbij respecteren we de veiligheidsmaatregelen.

Had u al een afspraak? Dan vindt die plaats zoals gepland. Uw wagen wordt ontsmet voor en na het onderhoud. Verder vragen we uw begrip om niet ter plaatse te wachten. Zo houden we alles veilig en coronaproof.

Wenst u een afspraak te maken? We helpen u met plezier verder en dit in de meest veilige omstandigheden.   

  • Heeft u een wagen in bestelling?

Afhalen van bestelde wagens blijft mogelijk. Zodra deze gearriveerd is, nemen we contact op met u en kan u uw nieuwe wagen op afspraak in ontvangst nemen. Ook hier respecteren we alle veiligheidsmaatregelen. Het geven van een persoonlijke uitleg door een verkoper zal niet mogelijk zijn. We bekijken samen met u hoe we dit zo goed mogelijk kunnen opvangen.

  • Heeft u een offerte lopen? Wenst u informatie over een nieuwe wagen of stockwagen? 

Onze showrooms zijn vanaf 2 november gesloten. Onze verkopers zijn en blijven echter voor u beschikbaar via telefoon, mail of video call. Zo kunnen we u vanop afstand helpen met de configuratie van een nieuwe wagen of een virtuele rondleiding geven in onze showroom. Via onze online bookingstool (MS bookings) kan u zelf makkelijk een video call vastleggen op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Als u dat wenst, kan u ook voor een specifieke adviseur kiezen. Na het boeken van uw afspraak krijgt u een bevestigingsmail en later nog een herinneringsmail. Onze verkopers staan tot uw beschikking voor al uw vragen en kunnen zelfs documenten delen of u een virtuele rondleiding geven. Een afspraak boeken voor een video call is heel eenvoudig. Kies hieronder uw concessie en klik op de knop Afspraak met verkoper en de afspraakmodule loodst u in een mum van tijd naar de juiste persoon! Wenst u een afspraak via telefoon of mail? Onze contactgegevens vindt u hieronder. 

AC MECHELEN

015 400 000
info@acm.vw.be

AC PUURS

03 860 61 60
info@acp.vw.be - info@acp.skoda.be

AC BORNEM

03 890 00 89
info@acbornem.be